Perustaidot pennulle

Kurssi sisältää viisi harjoittelukertaa: torstaisin 30.5, 6.6, 13.6, 20.6, ja 27.6. klo 17.

Huolellinen peruskoulutus tekee arjesta koiran kanssa mutkatonta ja luo hyvän pohjan yhteistyöhön niin kotikoirille kuin tulevaisuuden harrastuskoirillekin. Kurssilla keskitytään pennun perustaitoihin, kuten: lähellä pysyminen ja luoksetulo, luopuminen, hihnakäyttäytyminen, toisten koirien ja ihmisten ohittaminen, itsehillintä ja rauhoittuminen sekä käsittelytoimenpiteet. Viimeinen kurssikerta on eläinklinikalla, jossa harjoittelemme klinikalla tarvittavia taitoja ja eläinlääkäri suorittaa harjoitustarkastuksen jokaiselle pennulle.

Kurssi koostuu viidestä 50 min harjoituskerrasta ja kurssille otetaan enintään viisi koirakkoa. Neljä ensimmäistä harjoittelukertaa järjestetään ulkona Lähitapiola Areenan edustalla olevalla hiekkakentällä (Kalevankankaantie 5, Mikkeli). Viimeinen harjoittelukerta on Eläinklinikka Kurjen tiloissa (Tuppuralankatu 36, Mikkeli). Hinta 120e (sis. alv).

 

Arjen taidot ulkona

Kurssi sisältää viisi harjoittelukertaa: tiistaisin 28.5, 4.6, 11.6, 18.6. ja 25.6. klo 18. Kurssikerrat ovat vaihtuvissa paikoissa Mikkelin ympäristössä.

Kurssilla harjoittelemme maksimissaan viiden koiran ryhmässä. Kurssin päätavoitteena on harjoitella arjen taitoja vaihtuvissa ympäristöissä erilaisten häiriöiden läsnäollessa. Kurssilla harjoitellaan: katsekontaktia, hihnakäyttäytymistä, paikalla odottamista, ohittamista ja luoksetuloa. Kurssin harjoitukset edistävät myös ryhmässä toimimisen taitoja, harjoitukseen keskittymistä ja rauhoittumista vieraissa paikoissa. Kurssi sopii esimerkiksi pentukurssin tai arkitottelevaisuus -kurssin jatkoksi. Pohjataitoina koirien on hyvä hallita katsekontakti ja luoksetulo häiriöttömässä ympäristössä.

Kurssi koostuu viidestä noin 50 min harjoittelukerrasta ja kurssille otetaan enintään viisi koirakkoa. Hinta 90e (sis. alv).

 

 

Ohitustunnit (Mikkeli)

Ohittamisharjoituksia jo yksityiskoulutuksessa käyneille. Ohitustunneilla tehdään ohjattuja ohitusharjoituksia vaihtuvissa ympäristöissä erilaisten koirien kanssa. Max 4 koirakkoa. Kesto 45-50 min. 15 e / kerta. Ilmoittaudu mukaan!

pe 31.5. klo 18, Xamk parkkipaikka

pe 14.6. klo 18 Lähitapiola Areenan hiekkakenttä

ti 18.6. klo 17 Lähitapiola Areenan hiekkakenttä

Teematunnit (Mikkeli)

Ei ennakkotaitovaatimuksia, ellei toisin mainita. Max 4 koirakkoa. Kesto 45-50 min. 15 e / kerta. Ilmoittaudu mukaan!

pe 31.5. klo 17 Maltti ja itsehillintä, Xamk parkkipaikka

ti 4.6. klo 17 Kontakti ja lähellä pysyminen, Kalevankankaan hiekkakenttä

ti 11.6. klo 17 Rauhoittuminen, Raviradan nurmialue

 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Mirva Paasonen
Eläintenkouluttaja (at)
p. 0400 772 632
mirva.paasonen@gmail.com

Ilmoittautumiset ovat sitovia ja useamman kerran kursseissa ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla kurssimaksu. Koirien tulee olla terveitä ja rokotettu Kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti. Osallistumisen peruuntuessa alle kaksi viikkoa ennen kurssin alkua kurssimaksu palautetaan vain eläinlääkärin todistusta vastaan.