Perustaidot pennulle -ryhmäkurssi

Kurssi sisältää viisi 50 min. harjoittelukertaa: torstait 25.4, 2.5., 9.5. ja 16.5. klo 19 (MAH:n halli, Raviradantie 26, Mikkeli) ja tiistai 21.5. klo 17 (Eläinklinikka Kurki, Tuppuralankatu 36, Mikkeli).

Huolellinen peruskoulutus tekee arjesta koiran kanssa mutkatonta ja luo hyvän pohjan yhteistyöhön niin kotikoirille kuin tulevaisuuden harrastuskoirillekin. Kurssilla keskitytään pennun perustaitoihin, kuten: lähellä pysyminen ja luoksetulo, luopuminen, hihnakäyttäytyminen, toisten koirien ja ihmisten ohittaminen, itsehillintä ja rauhoittuminen sekä käsittelytoimenpiteet. Viimeinen kurssikerta on eläinklinikalla, jossa harjoittelemme klinikalla tarvittavia taitoja ja eläinlääkäri suorittaa harjoitustarkastuksen jokaiselle pennulle.
Kurssi koostuu viidestä 50 min harjoituskerrasta ja kurssille otetaan viisi koirakkoa. Hinta 120e (sis. alv).

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Mirva Paasonen
Eläintenkouluttaja (at)
p. 0400 772 632
mirva.paasonen@gmail.com

Ilmoittautumiset ovat sitovia ja ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla kurssimaksu. Koirien tulee olla terveitä ja rokotettu Kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti. Osallistumisen peruuntuessa alle kaksi viikkoa ennen kurssin alkua kurssimaksu palautetaan vain eläinlääkärin todistusta vastaan.