Ilmoittaudu mukaan tästä

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero

Viesti

Osallistuva koira käsittelytoimenpiteissä

Kurssi sisältää viisi tapaamiskertaa. Ensimmäiselle kerralle ei oteta koiria mukaan, vaan käydään omaehtoisuuden periaatteita teoriassa läpi.

Tuottaako kynsienleikkaus, korvien putsaus, hampaiden pesu tai jokin muu käsittelytoimenpide ongelmia? Käsittelytoimenpiteet ovat säännöllisesti toistuva rutiinijuttu, jonka sujuminen kertoo siitä, millaisena koira tilanteen kokee. Suunnitelmallisella kouluttamisella koirasta voi saada aktiivisen ja innokkaan osallistujan myös käsittelytoimenpiteisiin. Kurssilla perehdytään koiran omaehtoiseen osallistumiseen ja miten kieltäytymisen salliminen koiralle voi vaikuttaa käsittelyn sujuvuuteen. Harjoitukset toteutetaan yksilöllisesti koiran tahdissa ja jokaiselta kerralta saat myös ohjeet harjoittelun jatkamiseksi kotona. Kurssi koostuu viidestä noin 50 min harjoittelukerrasta ja kurssille otetaan maksimissaan neljä koirakkoa.

Hinta 120e (sis. alv).

Kurssi toteutetaan kysynnän mukaan – ilmoitathan halukkuudestasi osallistua!

Ilmoittautumiset ovat sitovia ja useamman kerran kursseissa ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla kurssimaksu. Koirien tulee olla terveitä ja rokotettu Kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti. Osallistumisen peruuntuessa alle kaksi viikkoa ennen kurssin alkua kurssimaksu palautetaan vain eläinlääkärin todistusta vastaan.


Mirva Paasonen
kouluttaja@mirvapaasonen.fi
0400 772 632


Päätoimialue: Mikkeli/Etelä-Savo
tilauksesta myös muu Suomi