Ongelmakäyttäytyminen

Remmirähinää? Arkuutta? Liikkuvien kohteiden perään säntäilyä? Liiallista kiihtymistä? Käsittelyongelmia?

Yksityiskoulutuksessa kartoitamme ongelmalliseksi koetun käyttäytymisen syitä ja sovellamme palkkion käyttöön perustuvia koulutustekniikoita harjoitusten toteuttamisessa. Koulutus suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisesti ja tehokkaasti koiran tahdissa, onnistumisia kartuttaen. Yksityiskoulutus mahdollistaa joustavat aikataulut, sekä harjoitukset koiran kotiympäristössä ja/tai tarvittaessa vaihtuvissa ympäristöissä.

Koulutuspaketti sisältää:
– alkukartoitus
– ohjeet koulutukseen valmistautumiseen
– 3 x 45 min yksityisohjaus
– kouluttajan tuki myös tapaamisten välillä

Koulutuspaketin hinta:
3 x 45 min: 160€

Yksittäiset yksityisohjauskerrat: 75€ / h

Yksityisohjauspaketti on saatavilla myös etäohjauksena!

”Lähes kaikkea rähjäävä ruutitynnyri koirani oli Mirvan läsnä ollessa kaikkea muuta kuin rähjäävä. Mirva kärsivällisesti odotti, että Tupsu sopeutui koulutustilanteeseen, eikä Mirva kertaakaan joutunut Tupsun rähjäyksen kohteeksi. Opin entistä enemmän tarkkailemaan koiran elekieltä ja ennen kaikkea opin, mitä tehdä kun koiran elekieli kertoo tilanteen olevan sille aivan liian vaikea, eli kuinka pystyn estämään rähjäämistilanteiden syntymisen. Ja lisäksi opin miten saatiin enemmän rentoutta ja iloa lenkeille, kotona koira kun on iloinen ja rento, mutta ulkona pelottaa moni asia.

Myös koiran palkitsemisesta opin, miten osallistuttaa koiraa intensiivisemmin palkitsemiseen. Mirva neuvoi ihanan rauhallisesti ja selkeästi kaikki asiat, kerraten tärkeimmät asiat aina kunkin koulutuskerran jälkeen. Mirvalle oli helppo tehdä kysymyksiä, eikä minun tarvinnut pelätä epäonnistuvani. Opettelemme edelleen parempaa arkea, mutta Mirvan ansiosta olemme edistyneet huimasti!”
Johanna


Kyselyt ja ilmoittautumiset

Ongelmakäyttäytyminen


Mirva Paasonen
kouluttaja@mirvapaasonen.fi
0400 772 632
Jos et tavoita minua puhelimitse, jätäthän viestin, niin olen yhteydessä sinuun.


Päätoimialue: Mikkeli/Etelä-Savo
tilauksesta myös muu Suomi