Seuraavat penturyhmät:
Torstaisin 4.3.-1.4.2021 klo 17
Torstaisin 4.3.-1.4.2021 klo 18

Huolellinen peruskoulutus tekee arjesta koiran kanssa mutkatonta ja luo hyvän pohjan yhteistyöhön niin kotikoirille kuin tulevaisuuden harrastuskoirillekin. Kurssi on loistava tilaisuus hankkia pennulle positiivisia kokemuksia lajitovereista ja ryhmäkoulutustilanteesta. Harjoitusten avulla pentu oppii tärkeitä taitoja ja vuorovaikutuksenne kehittyy. Kurssilla keskitytään pennun perustaitoihin, kuten: lähellä pysyminen, luoksetulo, hihnakäyttäytyminen, toisten koirien ja ihmisten ohittaminen, itsehillintä ja rauhoittuminen sekä käsittelytoimenpiteet. Saat kouluttajan tuen koko kurssin ajaksi.

Kurssi koostuu viidestä 50 min harjoituskerrasta ja kurssille otetaan enintään neljä koirakkoa. Kurssi järjestetään lämpimässä koulutustilassa Mikkelin Karkialammella. Hinta 120e (sis. alv).

Ilmoittautumiset ovat sitovia ja useamman kerran kursseissa ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla kurssimaksu. Koirien tulee olla terveitä ja rokotettu Kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti. Osallistumisen peruuntuessa alle kaksi viikkoa ennen kurssin alkua kurssimaksu palautetaan vain eläinlääkärin todistusta vastaan.

Ilmoittaudu mukaan tästä

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero

Viesti

Perustaidot pennulle


Mirva Paasonen
kouluttaja@mirvapaasonen.fi
0400 772 632


Päätoimialue: Mikkeli/Etelä-Savo
tilauksesta myös muu Suomi