ELÄINAVUSTEISEN TYÖSKENTELYN OHJAUS

Tarjoatko eläinavusteista terapiaa, toimintaa tai opetusta? Tarjoan ohjausta eläinten käyttäytymisen ja hyvinvoinnin näkökulmasta eläinavusteista palvelua tarjoaville toimijoille. Ohjaus onnistuu myös etäohjauksena video- tai puhelinyhteydellä. Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi!

Ohjauksen tavoitteena voi olla esimerkiksi:

✅ Hankkia lisäymmärrystä eläimen käyttäytymisestä työtilanteessa: miten siihen kannattaa reagoida ja kuinka siihen voi vaikuttaa
✅ Lisätä eläimen hyvinvointia työn ja tilankäytön suunnittelulla sekä eläimelle opetettavilla taidoilla
✅ Kartoittaa ja ehkäistä työssä esiintyviä riskitilanteita (sekä eläimen, että ihmisen näkökulmasta)
✅ Lisätä eläimelle opetettavien taitojen avulla tilanteiden hallintaa ja työn sujuvuutta
✅ Harjoitella pennun tai aikuisen koiran kanssa eläinavusteisessa työssä tarvittavia ydintaitoja

Ohjauspaketti räätälöidään toiveidesi ja tavoitteidesi mukaisesti. Esimerkiksi 4 x 45 min etäohjaus 215e (sis. alv 24%).

Palaute etäohjauksesta:

”Mirvan koulutus oli miusta erittäin asiantuntevaa ja empaattista. Koulutuksen ilmapiiri oli sellainen, missä pystyi hyvin tuomaan omat ajatukset ja kysymykset esiin ja Mirva vastasi kysymyksiin kattavasti ja perustellen, sekä erityisesti koulutettava yksilö huomioon ottaen. Erityisesti pidin siitä, että hevosen hyvinvointi huomioitiin koulutuksessa ja tärkeimpänä tavoitteena oli hyvinvoinnin lisääntyminen, mikä myös käytännössä toteutui hyvin.

Mirva suunnitteli koulutuskerrat huolellisesti ja todella perehtyi meidän tilanteeseen ja tavoitteisiin. Sain koulutuksen aikana todella paljon uusia oivalluksia omaan työhöni ja hevostemme hyvinvoinnin edistämiseen. Myös sovituista aikatauluista pidettiin hyvin kiinni/aikoja siirrettiin tarvittaessa joustavasti. Koulutuksen hinta- laatusuhde on erinomainen ja suosittelen lämpimästi koulutusta muillekin!”

Riina Harinen, Hoivapalvelut Onnenpisara

 


Kyselyt ja ilmoittautumiset

Eläinavusteisen työskentelyn ohjaus


Mirva Paasonen
kouluttaja@mirvapaasonen.fi
0400 772 632
Jos et tavoita minua puhelimitse, jätäthän viestin, niin olen yhteydessä sinuun.


Päätoimialue: Mikkeli/Etelä-Savo
tilauksesta myös muu Suomi