Perustaidot pennulle

Kurssi sisältää viisi harjoittelukertaa: torstaisin 22.8, 29.8, 5.9, 12.9. ja 19.9. klo 17.

Huolellinen peruskoulutus tekee arjesta koiran kanssa mutkatonta ja luo hyvän pohjan yhteistyöhön niin kotikoirille kuin tulevaisuuden harrastuskoirillekin. Kurssilla keskitytään pennun perustaitoihin, kuten: lähellä pysyminen ja luoksetulo, luopuminen, hihnakäyttäytyminen, toisten koirien ja ihmisten ohittaminen, itsehillintä ja rauhoittuminen sekä käsittelytoimenpiteet. Viimeinen kurssikerta on eläinklinikalla, jossa harjoittelemme klinikalla tarvittavia taitoja ja eläinlääkäri suorittaa harjoitustarkastuksen jokaiselle pennulle.

Kurssi koostuu viidestä 50 min harjoituskerrasta ja kurssille otetaan enintään viisi koirakkoa. Hinta 120e (sis. alv).

 

Arjen taidot ulkona

Kurssi sisältää viisi harjoittelukertaa: keskiviikkoisin 21.8, 28.8, 4.9, 11.9 ja 18.9. klo 17. Kurssikerrat ovat vaihtuvissa paikoissa Mikkelin ympäristössä.

Kurssilla harjoittelemme maksimissaan viiden koiran ryhmässä. Kurssin päätavoitteena on harjoitella arjen taitoja vaihtuvissa ympäristöissä erilaisten häiriöiden läsnäollessa. Kurssilla harjoitellaan: katsekontaktia, hihnakäyttäytymistä, paikalla odottamista, ohittamista ja luoksetuloa. Kurssin harjoitukset edistävät myös ryhmässä toimimisen taitoja, harjoitukseen keskittymistä ja rauhoittumista vieraissa paikoissa. Kurssi sopii esimerkiksi pentukurssin tai arkitottelevaisuus -kurssin jatkoksi. Pohjataitoina koirien on hyvä hallita katsekontakti ja luoksetulo häiriöttömässä ympäristössä.

Kurssi koostuu viidestä noin 50 min harjoittelukerrasta ja kurssille otetaan enintään viisi koirakkoa. Hinta 90e (sis. alv).

 

Hihnakäyttäytyminen (pienryhmä)

Kurssi sisältää neljä harjoittelukertaa: 21.8, 28.8, 4.9. ja 11.9. klo 18:30 Mikkelissä Lähitapiola Areenan hiekkakentällä. Kurssin tavoitteena on harjoitella taitoja, jotka tukevat kaunista hihnakäyttäytymistä: lähellä pysymistä ja ohjaajan huomioimista erilaisissa lenkillä eteen tulevissa tilanteissa. Ensimmäisellä kerralla koirakot harjoittelevat yksi kerrallaan ja kurssin edetessä harjoituksia tehdään myös ryhmässä. Kurssi soveltuu junnuista aikuisiin. Kurssi sisältää neljä noin 50 min harjoittelukertaa maksimissaan kolmen koirakon ryhmässä. Hinta 90e (sis alv).

 

Ohitustunnit (Mikkeli)

Ohittamisharjoituksia jo yksityiskoulutuksessa käyneille. Ohitustunneilla tehdään ohjattuja ohitusharjoituksia vaihtuvissa ympäristöissä erilaisten koirien kanssa. Max 4 koirakkoa. Kesto 45-50 min. 15 e / kerta. Ilmoittaudu mukaan!

ke 24.7. klo 18:30 Lähitapiola Areenan hiekkakenttä

ke 7.8. klo 18:30 Kalevankankaan kenttä (Metsolankadun varrella)

pe 23.8. klo 16:30 Kalevankankaan kenttä (Metsolankadun varrella)

 

Teematunnit (Mikkeli)

Ei ennakkotaitovaatimuksia, ellei toisin mainita. Max 4 koirakkoa. Kesto 45-50 min. 15 e / kerta. Ilmoittaudu mukaan!

25.7. klo 16:30 Luopuminen ja luoksetulo, Lähitapiola Areena hiekkakenttä

31.7. klo 15:30 Maltti ja itsehillintä, Xamk parkkipaikka

 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Mirva Paasonen
Eläintenkouluttaja (at)
0400 772 632
mirva.paasonen@gmail.com

Ilmoittautumiset ovat sitovia ja useamman kerran kursseissa ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla kurssimaksu. Koirien tulee olla terveitä ja rokotettu Kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti. Osallistumisen peruuntuessa alle kaksi viikkoa ennen kurssin alkua kurssimaksu palautetaan vain eläinlääkärin todistusta vastaan.

Ryhmäkurssit

Kesä 2019